Over The World

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Forum SMF zostało uruchomione!

Strony: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Do dołu

Autor Wątek: Rzeka  (Przeczytany 49887 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Alycia

• Użytkownik
  • Aktywny użytkownik
Odp: Rzeka
« Odpowiedź #270 dnia: Wrzesień 20, 2014, 22:24:37 »

Cassandra

• Użytkownik
  • Użytkownik
  • Dead Or Alive
« Odpowiedź #271 dnia: Wrzesień 20, 2014, 22:25:07 »

DUSZOFON!
Chcę!
"Zawsze należy brać pod uwagę najgorszy scenariusz, wówczas czekają
nas najwyżej miłe rozczarowania."

Ian

• Administrator
  • Ekspert
  • .:You better watch your mouth, sunshine:.
« Odpowiedź #272 dnia: Wrzesień 21, 2014, 13:53:28 »

Ocknąłem się i rozejrzałem. Za dużo ludu. Rozejrzałem się jeszcze raz ukradkiem i zniknąłem, używając bezmysłu. Teleportowałem się. Gareth rozejrzał się, mruknął coś i również chciał zniknąć, ale warknąłem mu w myśli, więc został.
Ian | Gareth - KP

~ Ian ~

~ Basior ~

~ 105 lat, wygląda na 5 lat ~
~ 4 lata/ dzień 21/ część III ~

~ Spokojny, dobry rozmówca, ostrożny, opiekuńczy, inteligentny, cierpliwy, rozważny, otwarty, sarkastyczny, niezależny, lojalny. ~

1. Uzdrawianie dotykiem - poprzez dotyk może kogoś uzdrowić
2. Władanie żywiołami - władanie siedmioma żywiołami: czterema podstawowymi, czyli ogniem, wodą, ziemią i powietrzem oraz trzema dodatkowymi, duchem, czasem i eterem, czyli światłem gwiazd. Z eteru jest taka jakby dodatkowa moc. Nie kopiować!
3. Materializacja - może stworzyć przedmioty i stworzenia wymyślone przez siebie, jak i to, co istnieje na prawdę.
4. Plastique - za pomocą dotyku może zmienić dowolną rzecz w ładunek wybuchowy. Nie kopiować!
5. Metallic - może zmienić powierzchnię swojego ciała w metal. Nie kopiować!
6. Tunderbolt - władanie piorunami. Nie kopiować!
7. Firestorm - władanie ogniem, jego włosy, ogony i przednie łapy mogą się zapalić. Dzięki tej mocy może również latać, wyrastają mu ogniste skrzydła. Nie kopiować!
8. Venome - może zmienić swoją krew w truciznę bądź jad. Nie kopiować!
9. Moce mentalne - czytanie w myślach, hipnoza, sprawianie bólu za pomocą umysłu, empatia itp. Cały mentalny pakiet. Nie kopiować!
10. Zmiennokształt - może zmienić się we wszystko, rośliny, zwierzęta, przedmioty. Wszystko.
11. Magia - za pomocą magii może coś stworzyć, wylewitować itp.
12. Nadnaturalna szybkość - poruszanie się szybciej niż światło. Taka turkusowa smuga. Nie kopiować!
13. Klonowanie się - może zrobić dowolną ilość swoich kopii, każda będzie robić to, co każe prawdziwa postać. Wszystkie wyglądają tak samo.
14. Teleportacja - pojawianie się w każdym miejscu na ziemi, pod warunkiem, że wyobrazi sobie to miejsce, lub jakąś rzecz z nim związaną.
15. Nieśmiertelność - nie starzeje się i nikt nie może go zabić.
16. Bezmysł - nikt nie może go wyczuć, zobaczyć ani usłyszeć.
17. Kurukal - władanie 'odwróconymi' żywiołami. Ognistą wodą, czy też lawą, mgłą, zimnym ogniem, błotem, bagnem, pogodą. Nie kopiować!
18. Hipnoza - pozbawianie kogoś własnej woli. Może kazać komuś robić wszystko to, czego on chce. wystarczy, że spojrzy komuś w oczy.
19. Kriokineza - może obniżyć bądź podwyższyć temperaturę swojego ciała, ale również innych stworzeń, roślin, czy przedmiotów.

~ Karo ~

Rodzina:
~ Gareth, Ditzzi, Klini, Amberlina, Kinari, Lefa, Stormakina, Hita, Eris i Daniel ~

Siła: 694
Zręczność: 494
Szybkość: 696
Czujność: 494
Odwaga: 494
Moce: 694

~ 700 ~

Ian i Gareth

Gareth jako wilk:

Syriusz

• Administrator
  • Zaawansowany użytkownik
« Odpowiedź #273 dnia: Wrzesień 21, 2014, 15:56:32 »

Bezan wciąż gadał, a mnie się nudziło. Zacząłem się więc wgapiać w demona, zastanawiając się, z kim tak właściwie gada. Pewnie z The Endem. Albo Seganovatrim. Albo jeszcze jakimś innym znajomym, którego imię wyleciało mi z głowy.
Jako człowiek:                                             Bezan:

Rascal

• Użytkownik
  • Nowy użytkownik
« Odpowiedź #274 dnia: Wrzesień 21, 2014, 19:35:15 »

Zaśmiał się.
- Taaa.. Jeszcze czego szczeniaku! - zarechotał.
Moce:
1. Sanguiess  - pozwala panować nad właściwościami własnej krwi i nie tylko, bo może kontrolować krew w żyłach innych osób. Może zatem zmieniać własną krew w np. kwas lub zmienić jej stan skupienia i tworzyć ostrza, później krew wraca spokojnie do krwiobiegu i przywraca pracę narządów, które wstrzymują swoją pracę na maksymalnie 7 postów. 

Jako człowiek

Syriusz

• Administrator
« Odpowiedź #275 dnia: Wrzesień 21, 2014, 20:36:15 »

Odwróciłem w końcu wzrok i usiadłem, ziewając. Zmieniłem strukturę swojego futra w diament i zastygłem w posąg.

Ian

• Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #276 dnia: Wrzesień 22, 2014, 13:39:16 »

Pojawiłem sie obok zdiamentniałego Syriusza.
Ian | Gareth - KP

~ Ian ~

~ Basior ~

~ Spokojny, dobry rozmówca, ostrożny, opiekuńczy, inteligentny, cierpliwy, rozważny, otwarty, sarkastyczny, niezależny, lojalny. ~

2. Władanie żywiołami - władanie siedmioma żywiołami: czterema podstawowymi, czyli ogniem, wodą, ziemią i powietrzem oraz trzema dodatkowymi, duchem, czasem i eterem, czyli światłem gwiazd. Z eteru jest taka jakby dodatkowa moc. Nie kopiować!
3. Materializacja - może stworzyć przedmioty i stworzenia wymyślone przez siebie, jak i to, co istnieje na prawdę.
4. Plastique - za pomocą dotyku może zmienić dowolną rzecz w ładunek wybuchowy. Nie kopiować!
7. Firestorm - władanie ogniem, jego włosy, ogony i przednie łapy mogą się zapalić. Dzięki tej mocy może również latać, wyrastają mu ogniste skrzydła. Nie kopiować!
9. Moce mentalne - czytanie w myślach, hipnoza, sprawianie bólu za pomocą umysłu, empatia itp. Cały mentalny pakiet. Nie kopiować!
10. Zmiennokształt - może zmienić się we wszystko, rośliny, zwierzęta, przedmioty. Wszystko.
12. Nadnaturalna szybkość - poruszanie się szybciej niż światło. Taka turkusowa smuga. Nie kopiować!
13. Klonowanie się - może zrobić dowolną ilość swoich kopii, każda będzie robić to, co każe prawdziwa postać. Wszystkie wyglądają tak samo.
14. Teleportacja - pojawianie się w każdym miejscu na ziemi, pod warunkiem, że wyobrazi sobie to miejsce, lub jakąś rzecz z nim związaną.
17. Kurukal - władanie 'odwróconymi' żywiołami. Ognistą wodą, czy też lawą, mgłą, zimnym ogniem, błotem, bagnem, pogodą. Nie kopiować!
18. Hipnoza - pozbawianie kogoś własnej woli. Może kazać komuś robić wszystko to, czego on chce. wystarczy, że spojrzy komuś w oczy.
19. Kriokineza - może obniżyć bądź podwyższyć temperaturę swojego ciała, ale również innych stworzeń, roślin, czy przedmiotów.

~ Karo ~

Rodzina:
~ Gareth, Ditzzi, Klini, Amberlina, Kinari, Lefa, Stormakina, Hita, Eris i Daniel ~

~ 700 ~

Ian i Gareth

Gareth jako wilk:

Syriusz

• Administrator
« Odpowiedź #277 dnia: Wrzesień 22, 2014, 14:08:48 »

Zacząłem grzebać w torbie. Wyciągnąłem z niej przygotowane już daaawno (załóżmy...xD) pakunki i podałem je Ianowi.
-Wszystkiego naj.

(Tam pisze ''demon blood'' xD)

Gareth

(''Dragon blood'')

Alycia

• Użytkownik
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #278 dnia: Wrzesień 22, 2014, 15:05:29 »

Usiadłam po turecku na ziemi.

Haru

• Użytkownik
« Odpowiedź #279 dnia: Wrzesień 23, 2014, 20:01:12 »

-End-syknąłem i zacząłem se lekko świecić. Pierwsze co było to smocze skrzydła. Były na razie dwa razy większe ode mnie. Potem futro zmieniło się z sierści, na piękne połyskujące zielone łuski. Chwilę potem przed basiorem stał ogromny smok o zlodowaciałym wzroku.
__________--
Co mi nikt nie przypomi na by napisać xd
W końcu se podpis zrobię bo nwm jakie mam moce, ale ćśśś xDD

Imię: Haru

Moce:
~Zamiana w smoka (nieopanowane pod wpływem gniewu)
~Ożywianie rzeczy narysowanych
~Zmiennokształt
~Władza nad materią

Rodzina: Siostra bliźniaczka(niestety ;-;) Karo

Przyjaciele: NiYu! Eeee i nikt więcej xD

Miejsce zamieszkania: U NiYu :3

Wygląd jako człowiek:

Rascal

• Użytkownik
  • Nowy użytkownik
« Odpowiedź #280 dnia: Wrzesień 24, 2014, 14:52:47 »

Obejrzał się do góry.
- Łooo Kurde! Ale z Ciebie jest wielkie bydle! - zaśmiał się.
Moce:
1. Sanguiess  - pozwala panować nad właściwościami własnej krwi i nie tylko, bo może kontrolować krew w żyłach innych osób. Może zatem zmieniać własną krew w np. kwas lub zmienić jej stan skupienia i tworzyć ostrza, później krew wraca spokojnie do krwiobiegu i przywraca pracę narządów, które wstrzymują swoją pracę na maksymalnie 7 postów. 

Jako człowiek

Syriusz

• Administrator
« Odpowiedź #281 dnia: Wrzesień 24, 2014, 15:42:00 »

Ziewnąłem i spojrzałem na rzekę. Znaczy, raczej ''chciałem spojrzeć na rzekę'', bo jak tylko pochyliłem łeb, oślepiło mnie światło odbite od mojego własnego pyska. Zapomniałem, że jestem diamentowy. Cofnąłem się kilka kroków i usiadłem, po czym zastyłem nieruchomo. Bezan spojrzał na mnie - miał już normalne oczy - kiwnął głową i odbił się od ziemi, rozkładając skrzydła. Wyleciał.

Ian

• Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedź #282 dnia: Wrzesień 24, 2014, 18:03:46 »

Zamrugałem i spojrzałem na Syriusza.
- Dzieki... - mruknąłem, lekko zaskoczony. - Skąd wiedziałeś, że mam urki 21? - nie czekając na odpowiedź rozpakowałem prezenty. Przez dłuuuugi czas zachwycałem się globusem z kamieni szlachetnych, po chwili przerzuciłem się na Bestiariusz, zakładając równocześnie na szyję naszyjnik z Tibetan Tulpa i fiolkę z krwią demona. - Ło, to już 105. - uświadomiłem sobie. Spojrzałem na Garetha, rzucając w niego jego prezentem od Syrka. - Ej, młody, prezenty! Mam ci śpiewać 100 lat, czy 200 lat? Na to pierwsze się chyba trochę spóźniłem.
- Ani to, ani to. - warknął Gareth, przerażony perspektywą, że mógłbym zacząć 'śpiewać'. Kiwnął jednak głową Syriuszowi w podzience, łapiąc paczkę. Wyjął z niej naszyjnik z siekierą i uśmiechnął się wrednie. Poczułem lekki niepokój.
- Daj spokój, co niby mógłbym ci zrobić taką małą siekierką? - spytał niewinnie.
- Bo ja wiem? - sarknąłem z ironią. - Powiedzmy, na przykład, wbić mi ją w oko, wepchnąć do gardła... Mam wymieniać dalej?
- Dzięki za propozycję - Gareth uśmiechnął się szeroko jak kot z Cheshire. - Może skorzystam. A teraz... Będziemy tak do siebie wrzeszczeć, czy się zbliżysz? No, chyba że się boisz. - zaśmiał się irytująco.
- Ta, jasne, ledwo się powstrzymuję, by nie uciec. - przewróciłem oczami i podlazłem do niego, dzierżąc w pysku książkę, a ogonami przytrzymując globus. Gareth w tym czasie wyjął swój Bestiariusz i zaczął go przeglądać, na szyi miał już wisiorek i fiolkę ze smoczą krwią.

Szyru! Pamiętałeś! xD
Ian | Gareth - KP

~ Ian ~

~ Basior ~

~ Karo ~

Rodzina:

~ 700 ~

Ian i Gareth

Gareth jako wilk:

Syriusz

• Administrator
« Odpowiedź #283 dnia: Wrzesień 24, 2014, 19:06:48 »

Haru

• Użytkownik
« Odpowiedź #284 dnia: Wrzesień 24, 2014, 21:09:55 »

Burknąłem coś w odpowiedzi. Machnąłem skrzydłami robiąc spore podmuchy wiatru.
-Umiesz latać?-spytałem z dziwnym błyskiem w oku. Wzbiłem się w powietrze i złapałem basiora w łapy. Po chwili szybowałem w powietrzu na ok. 10 metrach wysokości.
W końcu se podpis zrobię bo nwm jakie mam moce, ale ćśśś xDD

Imię: Haru

Moce:
~Zamiana w smoka (nieopanowane pod wpływem gniewu)
~Ożywianie rzeczy narysowanych
~Zmiennokształt
~Władza nad materią

Rodzina: Siostra bliźniaczka(niestety ;-;) Karo

Przyjaciele: NiYu! Eeee i nikt więcej xD

Miejsce zamieszkania: U NiYu :3

Wygląd jako człowiek:
Strony: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Do góry

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum
rzeczypospolitakarwencka2024 quieronovelas pokemonissho wieszczkiarenyalbionu mapa